Trei persoane au fost rănite în accidentele produse miercuri în județul Buzău

Trafic îngreunat, miercuri după-amiază, pe DN2 E85, în afara localității Cioranca, din cauza unui accident rutier. Au fost implicate un autoturism şi un autotren, iar din primele date rezultă că o persoană ar fi necesitat îngrijiri medicale. Un grav accident s-a produs și în municipiul Râmnicu Sărat.

În timp ce se deplasa pe DN2 E85, din direcția București către Buzău, în afara localității Cioranca, şoferul unui ansamblu cap tractor şi cisternă, un buzoian de 40 de ani, a acroşat un autoturism care se pare că ar fi oprit pe partea dreaptă, în zona acostamentului consolidat.

La volanul autoturismului era un tânăr de 25 de ani, mamă și fiică, din Mihăilești. Două pasagere din autoturism au fost preluate de ambulanță pentru a li se acorda îngrijiri medicale, o femeie de 52 de ani şi o minoră de 15 ani, ambele din Mihăilești.

Un grav accident s-a produs și în municipiul Râmnicu Sărat. Un tânăr buzoian a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea a fost izbită de o alta condusă de un vrâncean grăbit.

În timp ce conducea autoturismul pe str. Focşani, din direcţia Buzău către Focşani, la intersecţia cu str. Matei Basarab, un şofer vrâncean de 26 de ani ar fi pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, condus de un tănăr de 23 de ani din Valea Râmnicului.

Şoferul de 23 de ani a fost preluat de ambulanţă, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. S-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.