Trei facultăți din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați vor funcționa din acest an la Buzău

Primii studenţi urmează să fie înscriși chiar din octombrie 2021. Cele trei facultăți vor avea sediul în clădirea Bioterra din Zona Industrială.

La sediul Inspectoratului Școlar Județean Buzău, a avut loc zilele trecute, o întâlnire a reprezentanților Universității „Dunărea de Jos” din Galați cu inspectorii școlari.

Rectorul universității gălățene, prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, a prezentat strategia de extindere a ofertei educaționale a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prin înființarea la Buzău, din anul universitar 2021-2022, a unei filiale.

Aceasta va avea pentru început trei facultăți.Este vorba despre Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Drept și Facultatea de Agricultură.

”În cadrul întâlnirii, s-a menționat disponibilitatea din partea Universității «Dunărea de Jos» din Galați de realizare a unor cursuri de formare continuă pentru cadrele didactice din județul Buzău, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Buzău și Inspectoratul Școlar Județean Buzău”, se arată într-un comunicat al IȘJ Buzău.