Trei accidente grave în Vinerea Mare, pe șoselele din Buzău. Două femei și doi bărbați, transportați de urgență la spital

O șoferiță de 46 de ani din Mărăcineni a ajuns vineri la Spitalul Județean de Urgență, în urma unui teribil accident rutier, produs pe DJ203K, la Potoceni. Un alt accident grav soldat cu un motociclist rănit s-a produs pe DN10, în localitatea Chirlești. Ultimul accident soldat cu două victime s-a produs tot vineri pe o stradă din municipiul Buzău.

Mașina condusă regulamentar de către șoferița de 46 de ani din Mărăcineni a fost spulberată de un alt autoturism, condus de un consătean de 64 de ani, care a pătruns în intersecție de pe un drum comunal, fără să se asigure.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe strada Bisericii către intersecția cu DJ203k de către un localnic în vârstă de 64 de ani și mașina care circula pe drumul prioritar, dinspre Lopătari către Buzău, la volanul căreia se afla o șoferiță în vârstă de 46 de ani, de asemenea din Mărăcineni.Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferiței, aceasta fiind preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.” se precizează într-un vomunicat al IPJ Buzău.

Cel de-al doilea incident rutier s-a produs vineri după amiază, pe DN10, în localitatea Chirlesti.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două motociclete, conduse pe direcția Brașov către Buzău, de către doi cetățeni străini, de 37, respectiv 38 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului de 37 de ani, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ultimul accident s-a produs în municipiul Buzău, tot vineri după amiază, la intersecția străzilor Alexandru Marghiloman și Parâng.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoutilitară condusă pe strada Alexandru Marghiloman spre Șoseaua Brăilei de către un șofer buzoian de 75 de ani și autoturismul care circula pe strada Părâng către strada Alexandru Marghiloman, la volanul căruia se afla un conducător auto de 57 de ani, de asemenea din municipiul Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 57 de ani și a pasagerei acestuia, o buzoiancă de 53 de ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cele trei cauze s-au întocmit dosare penale iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentele rutiere.