Trageďie pe DN10, la Cândești: tânără de 21 de ani din Părscov, decedată într-un grav accident. Șoferul imprudent, transportat la spital cu ambulanța

Ùn șofer de 20 de ani a fost protagonistul unui grav accident rutier, produs sâmbătă seara, pe DN10, în localitatea Cândești. Din cauza lipsei de experientă conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției și a întrat cu mașina direct într-un stâlp, în urma impactului violent pasagerul din dreapta a murit.

Nenorocirea s-a produs sâmbătă seara, puțin după ora 22, în satul Cândești aflat pe DN10.

La un moment dat, din cauza vitezei și a llipsei de experiență, șoferul de 20 de ani din Măgura a pierdut conttolul volanului în timp ce conducea autoturismul pe direcția Buzău către Brașov și apoi a lovit un stâlp.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a pasagerei acestuia, ambii aufiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Din păcate, îpasagera din dreapta ăoferului, o tânără de 21 de ani, din Pârscov, s-a stins în ambulanță în drum spre spital.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Urmărește-ne pe Google News