Tomiță din clanul sportivilor, cercetat în libertate. A fost plasat sub control judiciar pentru două luni

Bărbatul de 35 de ani care a fost reținut miercuri pentru lovire sau alte violențe a fost pus joi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Bărbatul trebuie să se prezinte la poliție de fiecare dată când este chemat.

Bogdan Toma a fost reținut miercuri, 7 august 2019, în urma administrării materialului probator și a unei percheziții domiciliare. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de săvârșire a infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că în noaptea de 19 spre 20 mai, bărbatul ar fi intrat într-o unitate de cazare de pe raza localităţii Mărăcineni şi ar fi agresat un tânăr de 25 de ani, de asemenea din Buzău, care se afla în incinta unităţii.

A doua zi, agresorul de la hotel a fost bătut cu bestialitate de trei tineri în incinta barului „Garofița” din Buzău. Bogdan Toma zis „Tomiță” a ajuns la spital cu multiple leziuni. Agresorii săi au ajuns în arest, unde se află și astăzi, fiind judecați pentru tentativă de omor.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a lui Bogdan Toma.