Tineri reținuți de Poliție după ce s-au caftit într-o cârciumă din Cislău

Sursa: reporterbuzoian.ro

O bătaie între cheflii s-a lăsat cu vânătăi, capete sparte și încătușarea protagoniștilor. Altercația s-a produs joi, într-o cârciumă din Cislău, între mai mulți tineri care consumaseră alcool peste limită. Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani, din Buzău, Vipereşti şi Calvini de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Cislău.

Potrivit Poliţiei, în timp ce se aflau în incinta unei unităţi de alimentaţie publică din Cislău, cei patru tineri s-ar fi lovit reciproc în mai multe rânduri, s-ar fi manifestat zgomotos şi ar fi tulburat ordinea publică.

A fost întocmit dosar penal, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate şi a probatoriului administrat de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, ieri, trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările continuă, urmând ca bănuiţii să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele în vederea luării măsurilor legale.