Tată și fiică din Vrancea, la spital în stare gravă, în urma unui carambol cu 4 mașini, produs pe varianta ocolitoare a Buzăului

Două persoane din Vrancea, de 51 și 33 de ani, tată și fiică, au fost internate în stare gravă la Spitalul Județean de Urgemță, dupa ce mașina în care se aflau, a fost implicată într-un grav accident rutier, pe centura Buzăului.

Potrivit martorilor, mașina cu numere de Vrancea, a fost proiectata pe contrasens de un autoturism Opel, scăpat de sub control, în urma unei manevre imprudente efectuate de un șofer de 49 de ani din Craiova, care a lovit din spate un Logan, care circula regulamentar pe același sens de mers.

În urma carambolului, Tiguan-ul de Vrancea, a intrat pe contrasens unde a fost lovit violent din lateral, de o autoutilitară încarcată cu marfă, cele două persoane din mașină, șoferul de 51 de ani și fiica sa de 31 de ani, fiind grav rănite.

În urma accidentului grav, traficul a fost blocat în zonă pe ambele sensuri, mai bine de o 1 ora.

Potrivit martorilor aflați în trafic, șoferul vinovat ar fi condus cu viteză excesivă și nu ar fi păstrat distanța regulamentară, până la limita evitării oricărui pericol.

În cauză s-a intocmit dosar penal, cercetările polițiștilor urmând să stabilească gradul de vinovăție al șoferilor implicați în accident.