Tânără din Rușețu, forțată să se prostitueze. Polițiștii au pus capăt calvarului provocat de doi proxeneți

La peste 300.000 de lei se ridică averea acumulată în mai puțin de doi ani de un proxenet de pe urma unei singure prostituate. Pentru priceperea sa, tânăra de 24 de ani a fost luată colaborator de către codoșul ei însă a dat-o repede în bară. S-a ales cu dosar penal pentru proxenetism și a ajuns în arest împreună cu partenerul ei.

Poliţişti de investigaţii criminale împreună cu poliţişti de la Secţia de poliţie rurală Pogoanele şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Buzău au efectuat patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.

Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.

Au fost puse în aplicare trei mandate de aducere pentru un tânăr de 28 de ani din C.A. Rosetti şi două tinere de 24, respectiv 22 de ani din Ruşeţu, aceştia fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru continuarea cercetărilor.

Începând cu anul 2017, tânărul de 28 de ani ar fi determinat-o şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către tânăra de 24 de ani, obţinând aproximativ 300.000 de lei.

Totodată, din verificări a rezultat că începând cu luna aprilie 2019, cei doi ar fi determinat-o pe tânăra de 22 de ani să practice prostituţia în vederea obţinerii de foloase materiale.

Faţă de tânărul de 28 de ani şi tânăra de 24 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, urmând a fi prezentaţi parchetului în vederea dispunerii măsurilor legale.