Tânără de 21 de ani decedată într-un teribil accident, produs pe DN2E85, la ieșire din Râmnicu Sărat

#image_title

O buzoiancă de 21 de ani, pasageră a unui autovehicul, a decedat joi în urma unui accident rutier produs pe DN2E85 la ieşire din municipiul Râmnicu Sărat.

Tânăra se afla în mașina condusă de o colegă de aceeași vârstă și mergeau la Focșani, în interes de serviciu. Mașina lor circula regulamentar, lângă axul drumului.

La un moment dat, șoferița autoturismului din față, o râmniceancă de 55 de ani, care circula pe acostamentul lărgit al șoselei, a dat să vireze la stânga peste banda de mers pe care rula autoturismul cu cele două tinere, trâgând brusc de volan.

Coliziunea a fost imposibil de evitat, din cauza distanței mici dintre mașini. Accidentul s-a soldat cu decesul unei pasagere din maşina şoferiţei din Buzău, o tânără în vârstă de 21 de ani, de asemenea din Buzău

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, ce se deplasau pe direcţia Buzău către Vrancea, la volanul cărora se aflau două conducătoare auto, în vârstă de 55 de ani, din Râmnicu Sărat, şi în vârstă de 21 de ani, din Buzău”, au anunţat reprezentanţii IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.