Tânăr din Râmnicu Sărat, înjunghiat în inimă cu o sticlă spartă. Victima este fiul unui om de afaceri din oraș

Un tânăr de 27 de ani, din Râmnicu Sărat, se zbate între viață și moarte la spitalul Floreasca, după ce a fost înjunghiat azi-noapte în parcarea unui supermarket din oraș. Cel care ar fi comis fapta, un tânăr tot din Râmnicu Sărat, a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor. Victima este fiul patronului unei fabrici de pâine din Râmnicu Sărat.

După ce a ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, în jurul orei 23.30, medicii au hotărât să-l opereze de urgență, pentru că prezenta multiple plăgi, multe în zona toracică.

Medicii chirurgi, unii dintre ei veniți de acasă, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a salva viața tânărului înjunghiat. Intervenția a fost extrem de dificilă deoarece s-a desfășurat într-o sală de operație de chirurgie generală, iar starea victimei era foarte gravă.

După o intervenție chirurgicală care a durat opt ore, tânărul a fost stabilizat. Dimineață, el a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la spitalul Floreasca din Capitală.

Victima agresiunii, un tânăr în vârstă de 27 ani, fiul unui om de afaceri local, a fost înjunghiat seara trecută, în parcarea supermarketului Kaufland, cu o sticlă spartă. Victimei i-au fost atinse inima și un plămân. Cel care ar fi comis fapta este un tânăr tot din Râmnicu Sărat, incidentul iscându-se pe fondul unui conflict spontan.

Agresorul a fost reținut de polițiști încă de aseară. Cazul este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, pe numele tânărului care ar fi comis fapta fiind deschis un dosar de tentativă de omor.