Tânăr de 23 de ani din comuna Vadu Pașii, dispărut fără urmă după ce a plecat de la serviciu. Familia cere ajutor

Un tânăr din județul Buzău este dat dispărut, după ce, sâmbătă, nu a mai ajuns acasă de la serviciu. Constantin Jinga are telefonul închis.

Tânărul de 23 de ani lucrează la o societate comercială profilată pe materiale de construcții, din satul Cândești, iar sâmbătă și-a sunat prietena pentru a o anunța că mai rămâne câteva ore la muncă peste program.

Locuiesc împreună de patru ani, spun apropații, iar relația lor este una fără certuri sau neînțelegeri. De altfel, o prietenă apropiată a celor doi spune că nu ar fi existat vreun conflict nici în preziua dispariției tânărului.

Apropiații s-au mobilizat pe facebook, în încercarea de a găsi indicii care să conducă la găsirea tânărului.

Între timp, dispariția a fost anunțată la poliție, Constantin figurând ca persoană dispărută.

În seara de 1 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că Jinga Constantin, în vârstă de 23 de ani, ar fi plecat de la locul de muncă în jurul orei 16.30, din localitatea Candesti, judeţul Buzău și nu a mai ajuns la domiciliul din comuna Vadu Pașii.

SEMNALMENTE:

„Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanei dispărute. Tânărul căutat are aproximativ 1,75 metri înălțime și 90 de kilograme, păr șaten, scurt și drept, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare galbenă, pantaloni de culoare albastră, vesta de culoare neagră, iar în picioare purta papuci de culoare neagră”, a transmis IPJ Buzău.

Tânărul ar conduce un autoturism de culoare albastră, cu numărul de înmatriculare BZ 01 JNG.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea tânărului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

UPDATE

Potrivit IPJ Buzău tânărul Constantin Jinga ar fi fost depistat duminică seara. Din primele discuții purtate cu acesta nu a rezultat că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.