Sute de rockeri din toată țara, așteptați la Buzău, la ediția cu numărul 40 a Festivalului „Top T”

#image_title

La sfârșitul acestei luni, sute de rockeri din toată țara sunt așteptați la Buzău. Aici, va avea loc ediția cu numărul  40 a Festivalului „Top T”. Timp de trei zile, pe scena festivalului vor urca nu mai puțin de 12 trupe, atât din vechea gardă, dar și altele, aflate la început de drum. La ediția de anul viitor, la festivalul de rock de la Buzău vor susține recitaluri doar trupe din străinătate.

Ediția din acest an a Festivalului „Top T” se va desfășura în perioada 24-26 noiembrie, la Casa Tineretului din Buzău, într-un concept nou.

„Top T”  reunește pe scenă, în acest an, figuri legendare ale rockului românesc – foști membri în celebrele formații Phoenix și Cargo, care vor evolua în „Meșterii Rock” și „Rezident X”. Alături de ei vor fi formații care au au obținut premii importante la „Top T” de-a lungul anilor, precum „Antract”, „Timpuri Noi”, „Dirty Shirt” sau „Altar”.

Bilete se găsesc pe platforma ambilet.ro, precum și la intrare, într-un stoc limitat. 100 lei pe seară costă un bilet, 250 lei fiind prețul abonamentului pentru toate cele trei seri.

Festivalul „Top T” este cel mai vechi festival de muzică rock din România. De-a lungul timpului, festivalul a găzduit pe scenă cei mai importanți artiști de gen și a constituit o rampă de lansare pentru multe nume importante ale muzicii rock.

Festivalul „Top T”, ediția 2023, este organizat de Asociația Hair Redivivus și Fundația pentru Tineret Buzău, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Județean Buzău.

Urmărește-ne pe Google News