Sute de buzoieni, internați la UPU, în primele două zile de Paște. Cele mai multe afecțiuni, cauzate de problemele digestive și consumul exagerat de alcool

Peste 300 de buzoieni au avut nevoie de îngrijiri medicale, la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean, în primele două zile de Paște. Pacienții s-au prezentat la „urgențe” cu probleme digestive și respiratorii, dar și cu stări de rău din cauza consumului excesiv de alcool. 

În ziua de Paște, la Maternitatea Buzău au venit pe lume doi bebeluși.

Fie că au făcut exces de mâncare, ori de băutură, sute de buzoieni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, în zilele de Paște. În total, peste 300 de pacienți au ajuns nevoie de îngrijiri medicale în aceste zile de sărbătoare.

Pacienții care s-au prezentat la spital în primele două zile de Paște, acuzau probleme digestive și respiratorii, dar și stări de rău din cauza consumului exagerat de băuturi alcoolice.

La Maternitatea Buzău, doi bebeluși au venit pe lume în ziua de Paște. Este vorba despre o fetiță și un băiețel, ambii fiind născuți spontan.

Se spune că cei născuţi în ziua de Paşte sunt urmăriți de noroc până la sfârșitul vieții. De altfel, multe dintre mămicile care îşi nasc copilul în ziua de Paşte îl botează Cristina sau Cristian. În a doua zi de Paște, la Maternitatea Buzău s-au înregistrat șase nașteri, cinci băieți și o fetiță.