Sute de buzoieni au avut nevoie de îngrijiri medicale, la trecerea în noul an

Peste 200 de pacienți s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău în prima zi a anului 2023.

Buzoienii care au avut nevoie de îngrijiri medicale au acuzat insuficiențe respiratorii, diferite afecțiuni cardiace, fie stări de disconfort provocate de alimente grase și alcool în exces. Au fost și pacienți răniți de petarde.

Revelionul dar și primele zile din 2023 nu au fost o perioadă de tihnă pentru angajații de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Sute de buzoieni au avut nevoie de îngrijiri medicale, la trecerea în noul an.

În mare parte, buzoienii care au avut nevoie de îngrijiri medicale au acuzat insuficiențe respiratorii, diferite afecțiuni cardiace, fie stări de disconfort provocate de alimente grase si alcool în exces.

Totodată, petardele au făcut victime și în acest an, câteva persoane având nevoie de îngrijiri medicale în noaptea de Revelion.

Mai urmează încă doua zile de sărbătoare: Botezul Domnului, sau Boboteaza, pe 6 ianuarie, iar apoi, pe 7 ianuarie, ziua Sfântului Ioan Botezătorul, care marchează sfârşitul sărbătorilor de iarnă.

Urmărește-ne pe Google News