Spectacol de gală, în această seară, la Happy Cinema. Nu ratați întâlnirea cu actorii din pelicula ”Scurtcircuit”

Cel mai recent film al lui Cătălin Saizescu, „Scurtcircuit”, a intrat în cinematografe din 23 februarie. În această seară, echipa filmului va fi prezentă într-un spectacol de gală, la Happy Cinema din Buzău, începând cu ora 18.00.

La eveniment vor fi prezenți Cătălin și Georgiana Saizescu, Magda Catone, Andras Demeter, Dalia Pușcă și Nicodim Ungureanu. Pentru realizarea sa de excepție, filmul a primit ”The Outstanding Artistic Achievement”, în cadrul Golden Goblet Awards – Shanghai 2017 – festival de categorie A, extrem de important.

De altfel, a fost și primul film românesc din toate timpurile selectat în competiția oficială a acestui festival. Profitul din biletele vândute în cinematografe va merge către achiziționarea de incubatoare pentru copiii născuți prematur. Campania socială este susținută și de Nadia Comaneci.

Filmul ”Scurtcircuit” este bazat pe fapte reale. Melania, o elevă de 15 ani, rămâne însărcinată cu Emi, un coleg de clasă. Mamele minorilor îi despart pe cei doi îndrăgostiți și hotărăsc să dea copilul spre adopție.

Prin intermediul unui funcționar abil găsesc ”cadrul legal” pentru vânzarea bebelușului către o familie de români stabiliți în străinătate. La doar o zi după ce Melania naște prematur, salonul de terapie intensivă unde fusese trimis bebelușul său este mistuit de flăcări.

SCURTCIRCUIT_50x70_-var-5-lauri-