Șofer rănit într-un accident produs la ieșire din Buzău, spre Ploiești

Trafic restricționat, luni dimineață, pe DN 2 E85, la ieșire din municipiul Buzău către Prahova, din cauza unui eveniment rutier. Un tânăr din Ilfov a ajuns la spital, cu răni grave, după ce autovehiculul pe care îl conducea a intrat în plin într-un TIR.

O persoană a rămas încarcerată, în urma coliziunii. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani care conducea un autovehicul marca VW Multivan pe DN2 E85, pe direcţia Buzău către Ploieşti.

Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo rutiere, ceaţă şi carosabil umed, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un TIR din Satu Mare, staţionat pe marginea aceluiaşi sens de mers.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului, care a fost transportat la spital după intervenţia echipajelor de descarcerare. În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările.

Pe șoselele din județ este prezentă ceața iar carosabilul este umed drept pentru care polițiștii recomandă prudență și adaptarea vitezei la condițiile de drum.