Șofer din Vrancea, surprins de radar cu peste 190 de km/oră, la Poșta Câlnău

Un șofer de 35 de ani, din Vrancea a rămas pieton pentru 6 luni și a primit o amendă usturătoare, după ce fost depistat de radar cu 191 km/h, pe DN2E85, în afara localității Poșta Câlnău. Poliţiştii serviciului rutier au mai aplicat 146 de sancțiuni contravenționale în urma organizării unei razii pentru combaterea indisciplinei în trafic pe șoselele din județul Buzău

Aparatele radar au mai înregistrat 59 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 10 conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere.

Oamenii legii au acționat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și reducerea victimizării populației prin accidente de circulație.Tot ieri, au fost desfășurate acțiuni în vederea prevenirii evenimentelor rutiere în care sunt implicați pietoni. În urma acțiunii au fost consiliați 30 de pietoni care și-au pus viața în pericol prin nerespectarea regulilor de circulație.

Alte 4 permise de conducere au fost reținute de către polițiști pentru depășiri neregulamentare.Sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (23), celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice (10),  dar şi 28 de sancţiuni pentru alte abateri în trafic.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 46.000 de lei.De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Urmărește-ne pe Google News