Șofer de 23 de ani din Vadu Pașii, grav rănit, într-un teribil accident produs marți noapte, pe DN2E85

Zi neagră pe șoselele din județul Buzău, unde vremea nevaforabilă cu ploaie și vizibilitate redusă a favorizat producerea a două accidente grave. Ultimul incident rutier, produs în această seară, la 10 km de orașul Buzău, s-a soldat cu rănirea gravă a unui șofer de doar 23 de ani, din localitatea Vadu Pașii.

Un autoturism condus pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat de către un șofer de 23 de ani, din Vadu Pașii, a intrat în coliziune cu un camion de mare tonaj care circula din sens opus, la volanul caruia era un șofer de 39 de ani, din Vrancea.

Accidentul s-a produs pe DN2E85 în apropierea localității Potârnichești.

Impactul dintre cele două mașini s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Un alt accident a fost consemnat marți dimineața, la ieșirea din Buzău spre Ploiești, după ce o autofurgonetă a fost zdrobită de un camion de mare tonaj.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului care conducea furgoneta și cu decesul pasagerei din dreapta.

În cazul celor două accidente s-au întocmit dosare penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentele rutiere.