Șofer cu permisul suspendat, prins băut la volan, două zile la rând. Chefliul, va petrece în arest, după ultima ispravă

Un șofer de 39 de ani din Gura Teghii i-a îngrozit pe polițiștii de pe Valea Buzăului după ce timp de două zile la rând a fost prins conducând în stare de ebrietate. Culmea este că șoferul circula cu permisul suspendat tot pentru băutură. În cele din urmă aventura șoferului inconștient s-a terminat în asrestul poliției din Nehoiu.

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Nehoiu au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, față de un bărbat de 39 de ani, din Gura Teghii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Din cercetări, a reieşit că bărbatul a condus în data de 29 ianuarie 2023, maşina în localitatea de domiciliu, fiind depistat de poliţişti în flagrant delict. În urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române, poliţiştii au constatat că acesta avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat alcoolscopic, aparatul indicând în cazul său o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe
biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. A doua zi poliţiştii l-au depistat din nou în trafic, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost din nou unul pozitiv, de această dată fiind înregistrată valoarea de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, poliţiştii au luat măsura reţinerii bărbatului şi continuă cercetările faţă de localnic, sub coordonarea parchetului.

Urmărește-ne pe Google News