Sistemul centralizat de încălzire din Buzău, pregătit să funcționeze începând cu luna octombrie

Conducerea RAM Termo Verde anunță că sistemul centralizat va funcționa începând cu luna octombrie. De anul viitor însă buzoienii din zona Dorobanți, Centru și blocurile Magnolia ar putea fi debranșați de la rețeua centralizată de încățlzire.

Din păcate, din cauză că pierderile înregistrate de RAM Termo Verde sunt foarte mari, după încheierea sezonului rece, regia de termoficare intenționează să aplice o nouă reconfigurare a zonelor în care asigură agent termic, iar asta va însemna debranșarea forțată a sute de apartamente. Este vorba despre locuitorii din care primesc agent termic de la punctul termic CT 4, adică buzoienii din zona Dorobanți, Centru și blocurile Magnolia.

Aceștia vor fi notificați însă din timp și vor putea beneficia de ajutoarele acordate de Primăria Buzău persoanelor cu posibilități materiale reduse care nu-și permit să-și cumpere centrale termice. În cazul acestora, ajutoarele ar putea crește cu aproape 3.000 de lei.

În această iarnă, Ram Termo Verde va rămâne cu circa 3.800 de apartamente cărora să le furnizeze agent termic, de două ori mai puțin decât la înființare.

Urmărește-ne pe Google News