Sistări în furnizarea apei potabile, la Săpoca și Nehoiu, pe 14 și 15 septembrie

Compania de Apă S.A. Buzău anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă în orașul Nehoiu și comuna Săpoca, pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță la rețeaua de alimentare cu apă potabilă din cele două localități.

Astfel serviciul de alimentare cu apă potabilă va fi sistat la Sapoca, în data de 14.09.2022, în intervalul orar 09:00-13:00, pentru efectuarea unor lucrări de reparație la rețeaua de alimentare cu apă potabilă. Zone afectate: Săpoca, sat Mătești, afectati 682 de utilizatori casnici, 4 agenți economici și 3 instituții.

Compania de Apă S.A. Buzău anunță că întrerupe serviciul de alimentare cu apă potabilă și în orașul Nehoiu, în data de 15.09.2022, în intervalul orar 08:00 – 12:00, pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță la rețeaua de alimentare cu apă potabilă (spălare rezervor).

În ruma intervenției fi afectați abonații casnici din Nehoiu, în total 966 de abonați casnici și 29 de agenți economici.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că se fac eforturi pentru reluarea serviciului în condiții normale în cel mai scurt timp.” se precizează ]ntr-un comunicat al Companiei de Apa Buzău.