Sinucigașul de la Podul Mărăcineni este un elev al Liceului de Arte din Buzău

A fost identificat tânărul care s-a sinucis marți dimineață pe podul de la Mărăcineni. Este vorba despre un adolescent de 17 ani, din Lopătari, elev la Liceul de Arte din Buzău, la clasa de canto popular.

Adrian Blidaru locuia în Buzău cu chirie alături de fratele mai mare, în comuna Mărăcineni. El a fost văzut luni seară, în zona podului, de mai mulți martori iar de atunci nimeni nu a mai avut vești de la el.

Mama adolescentului s-a alarmat după ce nu l-a mai putut contacta de luni seară. Ulterior, în urma articolelor de presă, familia a intrat în legătură cu autoritățile iar adolescentul a fost identificat.

Colegii de clasă și familia sunt în stare de șoc. Conform acestora nimic nu a prevestit această tragedie.

”Doar ce am terminat de cântat împreună duminică seara….a plecat vesel bucuros spre oraș zicându-mi să îl aștept vineri la mine să repetăm,în această dimineață mi sa sfîșiat sufletul când l-am vazut pe youtube spânzurat de podul de la mărăcineni”, a scris Florentin pe Facebook.

”Îl știam băiat talentat și serios. A învățat la noi la școală la Poiana Nucului. Cânta în fiecare an la sărbătoarea comunei noastre”, a spus și Vasile Lefter, primarul din Lopătari.

Tânărul a fost găsit spânzurat astăzi dimineață de grinzile metalice. Pentru eliberarea lui din ștreang, pompierii s-au chinuit minute în șir. Anchetatorii au apreciat că decesul ar fi survenit înainte de miezul nopții. Nu a avut actul de identitate asupra sa.