Serviciul de salubritate din comuna Costești, dotat cu o autospecială de ultimă generație

Primăria Costeși din județul Buzău va dispune de luna viitoare, de o autospecială de salubritate ultramodernă, în valoare de aproape 6 miliarde de lei vechi. În urma acestei achiziții, primaria Costești va putea suplimenta cantitățile de deșeuri selective, preluate de la populație.

Mașina este evaluată la aproape 120 de mii de euro, jumătate din bani fiind atrași din fonduri europene derulate prin AFIR iar cealaltă jumătate fiind asigurată prin cofinanțare din bugetul local. “Procedurile de achiziție au durat foarte mult iar licitația în sine a durat 1 lună de zile. Recent am avut o ofertă care s-a adjudecat iar acum mai rămâne doar ca ofertantul să trimită ultimele clarificări către AFIR urmând ca achiziția să fie finalizată. Sperăm ca în două săptămâni să avem autogunoiera în curte” a precizat edilul comunei Costești, Nicolae Gioabă.

Noua achiziție livrată serviciului de salubritate din Costești, va propulsa localitatea într-o eră a prezervării mediului înconjurător, ce presupune și colectarea atentă a deșeurilor selective.

Urmărește-ne pe Google News