Serviciul de alimentare cu apă potabilă, sistat temporar pe 4 mai, în municipiul Râmnicu Sărat și in comuna Valea Râmnicului

Compania de Apă S.A. Buzău anunță intreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Râmnicu Sărat, în data de 04.05.2023, între orele 08:30-14:00, pentru remediere spărtură rețea și spărtură branșament, Str.Al.Odobescu, Nr.6.

Zone afectate: Râmnicu Sărat, Str.Al.Odobescu, Str.G.Enescu, Str.Traian, Str.Decebal, Str.I.Creangă, Str.I.Pavelescu, Str.Arh.P.Antonescu, Str.P.Iorgulescu, Str.D.Bolintineanu, Str.Avram Iancu, Str.G.Topârceanu, Str.G.Băiculescu, Str.C.Dătculescu, Str.C.Pavelescu, Str.Petre Ispirescu, Str.V.Alecsandri, Str.George Cosbuc, afectati în total 314 utilizatori.

Compania de Apă S.A. Buzău anunță intreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Valea Râmnicului, în data de 04.05.2023, între orele 12:30-13:30, pentru curățare filtru, Str.Fermierului, Nr.1.

Zone afectate: Valea Râmnicului, sat Oreavu, afectați 840 de utilizatori.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că se fac eforturi pentru reluarea serviciului în condiții normale în cel mai scurt timp.” precizează Compania de Apă Buzău.

Urmărește-ne pe Google News