Senatorul Vlad Pufu, votat la șefia organizației municipale a PNL Buzău

Senatorul Vlad Pufu a fost desemnat duminică 27 iunie, drept câștigător al scrutinului intern pentru șefia filialei municipale a PNL Buzău, obținând un scor de 110 voturi față de 24 de nominalizări contabilizate de contracandidatul său, Gabriel Laurențiu Banu.

Vlad Pufu a preluat interimatul pentru aceeași funcție în partid, încă de anul trecut, după ce a câștigat un mandat de senator în Parlamentul României.

Liderul liberalilor buzoieni, Gabriel Avrămescu, a salutat victoria lui Vlad Pufu, precizând printre altele, că filiala PNL Buzău a mai câștigat un om de valoare.

”PNL Buzău mai câștigă un om de valoare în echipă! Senatorul Vlad Pufu a primit votul de încredere al colegilor organizației municipale pentru funcția de președinte. Felicitări, Vlad! Organizația municipală a PNL BUZĂU are nevoie exact de un astfel de lider, un om care a demonstrat foarte multe în afara perimetrului politic și care, va aduce, cu siguranță, plus valoare, în interiorul organizației municipale a PNL Buzău. Felicitări noii echipe liberale de la municipiu! Îi știu bine pe fiecare dintre oamenii care s-au alăturat lui Vlad Pufu în campanie și care de astăzi ocupă un loc în Biroul Permanent Municipal al PNL Buzău. Le cunosc ambiția, le cunosc speranțele și sunt sigur că vor continua să reclădească PNL Buzău, iar în următorii ani, vor veni, în fața buzoienilor, cu viitorul primar al municipiului și cu o echipă de consilieri locali pregătită să dezvoltăm Buzăul împreună!” a mai spus deputatul PNL, Gabriel Avrămescu.

”A fost o zi foarte frumoasă pentru Partidul Național Liberal, am dat exemplu buzoienilor că suntem un partid cât se poate de democratic, în care există dezbatere, a declarat imediat după nominalizare, senatorul PNL de Buzău, Vlad Pufu.

Alegerile pentru șefia organizatiei municipale au fost doar un preambul pentru alegerile generale din cadrul filialei locale, programate pentru data de 3 iuie, în care va fi desemnat pentru un mandat de 4 ani, președintele organizației județene a PNL Buzău.

Sondajele interne îl indică drept favorit, pe Gabriel Avrămescu, deputat PNL de Buzău, care a preluat interimatul filialei județene a PNL, după alegerile locale din toamna anului 2020.