Senatorul ALDE Dorin Bădulescu: „Sănătatea este la fel de importantă ca educația!”

Senatorul ALDE de Buzău, Dorin Bădulescu, a participat zilele trecute la o conferință a Comisiei de Drepturile Omului din Senat, pe tema drepturilor copilului la asistență medicală școlară. În cadrul evenimentului la care au fost prezenți peste 100 de participanți din partea mai multor instituții, au avut loc dezbateri pe tema reglementării asistenței medicale în unitățile de învățământ din România.

Președintele Comisiei pentru drepturile omului, egalitate de șanse, culte şi minorităţi din Senatul României, Dorin Bădulescu, a avut o reacție pe Facebook pe tema dezbaterilor, ce au vizat soluții eficiente şi reglementări la toate nivelurile în ceea ce îi priveşte pe școlarii din România.

“O educație eficientă înseamnă o stare de bine a copilului in scoala, iar aceasta din urma cuprinde inclusiv asigurarea sănătății la nivelul instituțiilor de invatamant.Iată de ce am organizat sub egida Comisiei de Drepturile Omului din Senat o conferința pe tema drepturilor copilului la asistenta medicală școlară. Conferința s-a bucurat de un real succes cu peste 100 de participanți din partea instituțiilor si reprezintă piatra de temelie pentru reglementarea asistentei medicale in instituțiile de invatamant.” a mai precizat pe Facebook, Senatorul ALDE Dorin Bădulescu.