Senatoarea Liliana Sbîrnea a fost votată vineri la șefia Organizației de Femei a PSD

În cadrul Adunarii Generale a  Organizatiei Femeilor Social Democrate, organizată vineri la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, senatoarea Liliana Sbîrnea, a fost aleasă în funcția de  președinte a structurii politice.

Sbîrnea deținea interimatul încă de anul trecut, odată cu retragerea de la șefia Organizatiei Femeilor Social Democrate a medicului Carmencita Pricop. Liliana Sbîrnea a fost votată în unanimitate pentru a ocupa funcția desemnată, fiind dată drept exemplu de caracter și devotament pentru toate femeile social democrate din toată țara de către delegații veniți de la centru.

În cadrul ședinței au fost desemnate persoanele care vor ocupa functiile de vicepreședinți dar și funcțiile de conducere din biroul organizației.

La eveniment au fost invitați și șefii filialei județene și municipale ai PSD, Lucian Romașcanu și Constantin Toma, care au lăudat activitatea femeilor social democrate din ultimii ani.

Liderul PSD Buzău, Lucian Romașcanu, a precizat că se bizuie pe sprijinul Organizatiei Femeilor Social Democrate la viitoarele alegeri, fiind optimist în privința scorului ce va fi obținut peste doi ani în bătălia politică de la parlamentare și prezidențiale.

Și Constantin Toma a lăudat activitatea social democratelor buzoiene, opinând că este foarte important ca filiala să rămână în continuare unită, întrucât rezultatele obținute de femei în cadrul diverselor campanii și activități sunt excepționale.

Urmărește-ne pe Google News