Sedintele de coaching te vor ajuta sa devii cea mai buna varianta a ta

Frica de esec, lipsa de incredere in propria persoana, experientele limitate sau anumite traume sunt piedici care stau in calea dezvoltarii adevaratului nostru potential. Daca si tu esti de parere ca poti mai mult si vrei sa faci in acest sens, Vibratii Inalte ale solutia pentru tine. Aprofundeaza subiectul dezvoltarii personale si paveaza-ti calea spre o viata dominata de reusite si realizari. Fondatorul si mentorul, Mihai Checherita, iti ofera sedinte de coaching 1 la 1 care sa te invete sa iti creionezi propria realitate dupa idealurile si visurile pe care le ai.

Ce este coaching-ul?

Metoda prin care inveti sa traiesti constient, coaching-ul te ajuta sa te descoperi, sa constientizezi cine esti si ce poti sa faci, dincolo de limitele pe care ti le pune mintea subconstienta. Te ajuta sa devii dirijorul propriei vieti si sa nu te mai lasi condus de ganduri si convingeri distructive. Vei reusi sa te cunosti, sa te auto descoperi si sa te intelegi pe absolut toate nivelurile personalitatii si mintii tale.

Vei reusi sa iti depasesti bariere si frici, iti vei transforma emotiile in energie benefica, vei reevalua situatii si trairi, astfel incat sa poti sa fii tu cu adevarat si sa nu mai cazi in capcanele subconstientului tau care este marcat de evenimente din trecut. Cu alte cuvinte, coaching-ul este o lectie de autocunoastere si de valorificare a propriilor calitati pentru a putea ajunge in punctul in care TU esti cel care are controlul, care decide si care actioneaza.

Cum te ajuta?

Vei reusi sa accesezi latura subconstienta a mintii tale in mod constient. Desi suna paradoxal si aparent imposibil, o serie de tehnici, practici si metode bine stapanite te pot aduce in punctul in care sa faci asta. In acest mod vei reusi sa intelegi ce si de ce te marcheaza. De ce iti impui anumite bariere si de ce nu iti poti depasi limitele. Prin coaching vei reusi sa gasesti raspunsuri la intrebarile pe care ti le-ai pus intotdeauna, dar si la intrebari pe care doar acum, in mod deplin constient, reusesti sa ti le pui.

In principiu, o sedinta consta in a-ti da libertatea sa vorbesti pe deplin despre ceea ce iti doresti si poate ca inca nu ai reusit sa realizezi. Mentorul tau te va indruma in directia pe care va trebui sa o urmezi. Impreuna veti intocmi un plan al vietii pe care vrei s-o ai, pe care trebuie sa il urmezi daca iti doresti sa ajungi in punctul stabilit. Vei fi ghidat la fiecare pas si vei primi raspunsuri si incurajari la fiecare impas pe care il intampini. Obiectivul este sa reusesti si o vei face.

Ce obtii de pe urma acestor sedinte?

Principalele rezultate pe care le vei obtine de pe urma acestei alegeri se invart in jurul obiectivului principal pe care l-ai stabilit la inceput. Cu toate astea, scopurile coaching-ului este sa te ajute sa iti descoperi si sa iti intelegi emotiile, sa iti vindeci ranile si traumele pe care stiai sau nu ca le ai, sa inveti sa nu mai traiesti in viitor si sa te poti bucura de prezent, sa experimentezi starea de pace si liniste absoluta, sa iti imbunatatesti relatiile cu cei din jur, sa descoperi recunostinta si sa o practici zi de zi si astfel vei atrage abundenta, sa iti croiesti un traseu pe care vrei sa fii si care sa scoata din tine tot ce ai mai bun de oferit.

Vei putea mentine si plusa aceste rezultatele cu ajutorul Vibratii Inalte si a sesiunilor de meditatie pe care le vei gasi online, in asa fel incat sa nu intrerupi stilul de viata pe care ti l-ai creat.

Urmărește-ne pe Google News