Se asfaltează podul de la Mărăcineni. Deocamdată, numai pe sensul de ieșire din Buzău

De joi dimineață, se efectuează lucrări de întreținere pe podul de la Mărăcineni, sensul de mers către Râmnicu Sărat, care constau în frezarea suprafeței carosabile și turnarea unui nou covor asfaltic. Responsabilii CNAIR anunță că lucrările se vor efectua alternativ pe câte una dintre cele două benzi ale sensului, pentru a permite totodată și circulația autovehiculelor către Moldova.

Polițiștii vor fi prezenți în zonă pentru fluidizarea traficului. Lucrările au ca scop aducerea la parametri optimi a carosabilului pe acest pod, până la momentul când podul vechi va intra în reparațiile pe durata cărora circulația în ambele sensuri se va desfășura doar pe aceste două benzi.

Prefectul Județului Buzău, Carmen Ichim, a primit asigurări de la reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere că acțiunea de refacere a suprafeței carosabile în sectorul menționat se va încheia în cursul zilei de 6 octombrie 2017, iar până atunci, șoferii aflați în tranzit pe E 85 sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor și semnificația indicatoarelor rutiere din zona lucrărilor și să manifeste înțelegere față de această situație.