„Scrutin” în liceele tehnologice din Buzău. Nouă mii de elevi votează pentru „Liga meseriașilor” organizată de Petrom

Peste 100 de elevi din școlile profesionale și liceele tehnologice din județul Buzău își fac campanie electorală în școlile unde învață pentru a fi aleși în Liga Elevilor Meseriași. Elevii au fost selectați din peste 270 de tineri care și-au dorit să lupte pentru un viitor mai bun pentru meseriașii de mâine.

Campania de promovare la Colegiul Tehnic

Elevii care au trecut de prima etapă de selecție în cadrul proiectului Liga Elevilor Meseriași își conving colegii că merită să fie reprezentanții lor.

Aceștia vor fi votați de cei peste 9.000 de elevi care învață în cele 20 de licee tehnologice și școli profesionale din județ, în perioada 23-25 aprilie. „Educația profesională din România poate fi schimbată în bine doar dacă la acest proces participă activ și elevii. Am găsit în Buzău viitori meseriași care vor să fie parte din această schimbare și ne bucurăm că tot aici am găsit un procent semnificativ de elevi din învățământul profesional la nivel național. Vrem ca Liga Elevilor Meseriași începută în județul Buzău să fie un model replicat la nivel national, astfel încât viitorii meseriași să fie valorizati așa cum merită.”, a declarat Mona Nicolici, Manager Departament Sustenabilitate OMV Petrom.