SCM Gloria Buzău, în meci de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Clubul le asigură transport microbiștilor

La doar un an de la înființare, SCM Gloria Buzău a reușit o performanță de excepție. Echipa pregătită de cuplul Vasile Tudose-George Timiș a câștigat Liga a IV-a și a primit dreptul de a susține o dublă de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. SCM Gloria va evolua împotriva campioanei judeţului Tulcea, Pescărușul Sarichioi.

• Clubul din Crâng asigură transport gratuit buzoienilor care vor să susțină echipa în meciul tur, programat sâmbătă după-amiază.

În week-end, a căzut cortina peste o nouă ediţie a Ligii a 4-a, cu o câştigătoare de necontestat. SCM Gloria Buzău a câştigat titlul de campioană judeţeană şi va reprezenta Buzăul în dubla manşă de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

Pentru un loc in viitorul sezon al Ligii a III-a, campioana judetului Buzau o va întalni pe cea a judetului Tulcea, Pescărușul Sarichioi. Echipa din Sarichioi nu este la prima dublă de baraj. Anul trecut, echipa tulceană a fost depășită fără drept de apel de către SSC Farul Constanța, cu scorul general de 8-2.

Dubla manșă de baraj Gloria Buzău – Pescărușul Sarichioi va avea debuta sâmbăta aceasta, de la ora 18.00, pe terenul tulcenilor, iar returul este programat pe 30 iunie, pe stadionul municipal din Buzău. Partida va începe la ora 17.30 iar intrarea este liberă. De altfel, acesta va fi ultimul meci al verii pe cel mai mare stadion din județ, suprafața de joc urmând a fi înlocuită. Arena va fi redată în folosință la toamnă.

Pentru a avea alături cât mai mulți buzoieni la prima manșă a barajului, clubul Gloria Buzău va pune la dispoziţia celor interesaţi mai multe autobuze pentru deplasarea la Tulcea, în ziua meciului, sâmbătă, 23 iunie.

Plecarea se va face chiar din fața stadionului Gloria, la ora 12.30. Până astăzi, își anunțaseră prezența la meciul de la Tulcea aproximativ 100 de buzoieni.