Scene terifiante la Rămnicu Sărat: un bărbat a intrat intenționat cu mașina într-un grup de pietoni. Doi răniți grav, transportați de urgență la spital

#image_title

Un tânăr din Râmnicu Sărat s-a răzbunat crunt pe mai mulți bărbați care l-au agresat marți seara, lovindu-i intenționat cu autoturismul. Scenele desprinse dintr-un film de groază s-au produs în jurul orei 23, pe strada Focșani.

Potrivit martorilor un individ a intrat într-o altercație cu un grup de persoane, pe strada Focșani din Râmnicu Sărat. În bătaie ar fi fost folosite inclusiv un topor și lopeți.

La un moment dat, victima a reușit să se elibereze și, fără să mai stea pe gânduri, s-a urcat la volanul propriului autoturism și a intrat intenționat în grupul de persoane violente din fața sa.

Mai multe echipaje de poliție și ambulanță au ajuns la fața locului pentru a acorda asistență victimelor. Cel puțin doi dintre bărbații loviți de mașină se aflau pe asfalt la momentul ajungerii echipajelor de la Ambulanță.

Deocamdată, autoritățile nu au furnizat informații suplimentare cu privire la numărul și gravitatea rănilor suferite de persoanele implicate. În prezent, se desfășoară o anchetă în vederea clarificării circumstanțelor precise ale incidentului.

Urmărește-ne pe Google News