Scene șocante, în Broșteni: bărbat preluat de un dric, direct de pe trotuar, la scurt timp după deces!

Cadavrul unui bărbat care a decedat înante să intre la cabinetul medicului de familie a zăcut pe trotuar, sub un cearșaf, aproape o jumătate de oră. Într-un final, trupul buzoianului a fost aşezat direct în sicriu, apoi urcat într-o maşină mortuară.

Potrivit tvbuzau.ro, bărbatului în vârstă de 67 de ani i s-a făcut rău, brusc, în momentul în care a coborât din maşină pentru a merge la o consultaţie, la medicul de familie. Omul s-a prăbuşit la pământ, iar soţia a sunat la Ambulanţă. Echipajul de urgenţă sosit în scurt timp a început manevrele de resuscitare.

Timp de 45 de minute, personalul medical a încercat să-l salveze pe bărbat, însă, fără succes. De faţă a fost şi medicul de familie care a ieșit din cabinet, dar şi un echipaj de poliţie, care a stabilit identitatea şi vârsta bărbatului.

Ieșit din comun este ș ice a urmat. După mai bine de 20 de minute de la constatarea decesului, scrie tvbuzau.ro, perioadă în care alături de bărbatul mort rămăsese doar soția, la faţa locului a ajuns o maşină a unei firme de pompe funebre, nu una a Seviciului de Medicină Legală, aşa cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri.

Angajaţii firmei au așezat trupul bărbatului în sicriu, apoi l-au urcat într-o maşină mortuară. Cadavrul nu a fost transportat la Medicina Legală, pentru că poliţiştii nu au încadrat decesul la “moarte suspectă”.

Decesul a fost constatat pe loc chiar de medicul de familie al bărbatului şi, având în vedere antecedentele medicale, s-a considerat că nu este nevoie de alte investigaţii, şi nici de necropsie. Câţiva dintre cei care au asistat la tragicul eveniment confirmă că bărbatul era cunoscut cu afecţiuni medicale şi, cel mai probabil, a suferit un stop cardiac în momentul în care a coborât de maşină.