Scandal uriaș, cu focuri de armă, în zona centrală a Buzăului. Un echipaj de la ambulanță, prins în confruntarea teribilă dintre două clanuri

#image_title

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Buzău a nimerit ieri după-amiază, în mijlocul unei confruntări între două clanuri, în timpul căreia au fost trase și focuri de armă neletală.

Scandalul a avut loc în curtea unui temut interlop din zona centrală a municipiului Buzău.

Cei trei angajați ai Ambulanței au fost solicitați să intervină la domiciliul temutului interlop, unde o persoană avea nevoie de ajutor medical.

În timpul intervenției medicale s-a produs și confruntarea între cele două clanuri.

„Persoana care era consultată și monitorizată și-a smuls electrozii care erau deja montați și a ieșit în ciurte fuga. La scurt timp s-au auzit împușcături de armă iar noi, fiind în casă, izolați, am intrat în panică și am văzut un geam deschis, am sărit și am fugit.” a declarat Adrian Ralea, asistent SAJ Buzău.

După incident un tronson al unei străzi și câteva dintre arterele învecinate au fost blocate de polițiști și jandarmi.

Potrivit martorilor scandalul ar fi pornit după ce o tânără ar fi fugit de la casa soțului și ar fi revenit la locuința părinților iar rudele soțului părăsit ar fi mers, să-și ia soția acasă, cu forța.

Pentru a le face față atacatorilor, fratele tinerei ar fi tras mai multe focuri de armă neletală.

Ancheta este în derulare iar la această oră forțe ale Poliției și Jandarmeriei sunt mobilizate în tot orașul, pentru a-l prinde pe tânărul de la care ar fi pornit scandalul.

Urmărește-ne pe Google News