Săteanul acuzat că a ascuns cadavrul mamei, timp de 6 luni, la un pas să fie linșat de sătenii din Puiești

Un individ care şi-a ţinut ascunsă mama moartă aproape jumătate de an ca să-i mănânce pensia, a fost la un pas să fie linșat de vecini. După ce au aflat de grozăvie , sătenii din comuna Puiești s-au enervat la culme pe bărbatul care a putut să comită o astfel de faptă.

Povestea macabră a ieșit la iveală după ce poștașul i-a alertat pe polițiști că nu a putut să o vadă pe femeie.

Oamenii legii au găsit cadavrul sub un morman de frunze uscate.

Aproape jumătate de an, Ginel a păcălit poștărița din sat și a ridicat pensia în numele mamei lui, care zăcea sub un maldăr de crengi uscate și resturi din beton.

Când au aflat grozăvia din curtea lui Stegaru, vecinii au fost la un pas să-l linșeze pe cel capabil de o asemenea faptă.

Ancheta poliției a pornit de la sesizarea făcută de poștărița comunei Puiești.

Ginel i-a spus factorului poștal că mama lui este la pat, bolnavă, iar când femeia a cerut să o vadă el a refuzat, sub pretextul că nu-i curăţenie în casă şi miroase urât.

Bărbatul care a ascuns cadavrul mamei sale se numește Ginel Stegaru, are 51 de ani, și trăiește din muncile cu ziua prin sat. Până în luna aprilie, trăia din pensia bătrânei, de 800 de lei.

Moartea femeii de 90 de ani și perspectiva pierderii brumei de bani i-au luat minție lui Ginel, astfel că a decis să-i ascundă cadavrul și să mintă lumea că e în spital.

Polițiștii au demarat verificări, stabilind că bătrâna locuia cu fiul acesteia, în vârstă de 51 de ani.

A fost constituită o echipă de investigații care au demarat cercetări în urma cărora au descoperit cadavrul unei femei, existând indicii că ar exista persoanei căutate.

Conform polițiștilor din Buzău, pe cadavru nu au fost găsite urme vizibile de violenţă, ancheta fiind încă în curs de desfăşurare, cu individul în libertate.

Anchetatorii nu exclud varianta unei crime, însă iau în calcul mai degrabă ipoteza morţii naturale a bătrânei de 90 de ani.

Necropsia va stabili noile încadrări ale faptei, dacă va fi cazul.

Urmărește-ne pe Google News