Rezultate BAC 2019. Buzăul are patru elevi cu media maximă obținută la examenul maturității

Rezultatele la Bacalaureat 2019 s-au afișat. La Buzău s-au înregistrat patru medii de 10, conform datelor Ministerului educației Naționale. La nivel national sunt 177 de medii de 10.

Doi dintre absolvenții de 10 sunt foști elevi ai Colegiului Hasdeu, unul de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” și cel de-al patrulea, de la Colegiul Național „M. Eminescu”.

Cei patru absolvenți de zece sunt Cătălin Andrei Dumitru, de la Colegiul Național „B. P. Hasdeu”, Bianca Oana Voicu, tot din Colegiul Național „B. P. Hasdeu”, Gabriela Marin, de la Colegiul Pedagogic „Spiru Haret”, și Elena Teodora Radu, absolventă a Colegiului Național „Mihai Eminescu”.

La Liceul ”Al. Vlahuță” din Rm. Sărat cea mai mare medie este 9.96, la Liceul de Arte din Buzău, 9.63, la Liceul cu Program Sportiv 9.28.

Medii mici se înregistrează la Liceul Filipescu, cea mai mare fiind 7.56, iar la Colegiul Agricol 7.81 este media cea mai mare.

După rezultate urmează depunerea contestațiilor. Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru 13 iulie.