Restricții pe Calea Eroilor, pe durata antrenamentelor militarilor și a paradei de Ziua Națională

Accesul autovehiculelor pe Calea Eroilor din municipiul Buzău va fi restricționat în ziua de 1 Decembrie, între orele 08.00 și 12.00. Aceleaşi măsuri vor fi luate și în zilele de 28 şi 29 noiembrie, la repetițiile pentru paradă.

Potrivit IPJ Buzău, în contextul desfăşurării festivităţilor dedicate Zilei Naţionale a României, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe Calea Eroilor de la intersecţia cu Şoseaua Nordului până la intersecţia cu bulevardul Unirii.

Aceleaşi măsuri vor fi luate pe bulevardul Mareşal Averescu, de la intersecţia cu strada Spiru C. Haret până la intersecţia cu bulevardul Unirii, restricţie valabilă doar pentru sensul de deplasare cartier Micro XIV – Unirii.

Mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor acţiona în zonele respective, împreună cu poliţişti locali şi vor îndruma corespunzător conducătorii auto.

Aceleaşi măsuri vor fi luate și în zilele de 28 şi 29 noiembrie, pe perioada activităţilor de afluire și defluire tehnică, respectiv a antrenamentului pentru desfăşurarea ceremoniei de Ziua Naţională.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor din trafic.