RAM Buzău reia furnizarea energiei termice către populaţie, instituţii publice şi agenţi economici

Regia Autonomă Municipală va executa manevre de punere în funcţiune a instalaţiilor de încălzire începând cu data de 9 octombrie 2017, ora 8.00. Acest lucru se realizează având în vedere prognoza meteo din perioada imediat următoare, când temperaturile exterioare vor scădea cu mult sub cele normale.

Pentru a asigura confortul termic în apartamente, Regia Autonomă Municipală „RAM” Buzău va furniza energie termică pentru încălzire în toate blocurile/clădirile racordate la SACET.

Potrivit conducerii RAM, în situaţia în care instalaţiile interioare de încălzire atât din partea comună cât şi din partea individuală nu sunt pregătite pentru a intra în funcţiune, proprietarii nu doresc încă începerea furnizării căldurii etc, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari trebuie să aducă la cunoştinţă acest lucru, în scris, prin adresă depusă la registratura unităţii noastre.

Dispeceratul şi echipele de intervenţie ale Regiei Autonome Municipale „RAM” Buzău stau la dispoziţia beneficiarilor serviciilor noastre, 24 de ore din 24, pentru ca orice problemă apărută în furnizare să fie rezolvată în timp util.