Proxenet din Constanța, arestat la doi ani după ce a fost eliberat condiționat

Proxenetul care a obligat o tânără din Constanța să-i facă bani la Râmnicu Sărat, fusese eliberat condiționat în urmă cu doi ani, după ce a fost condamnat la închisoare pentru viol. În 2011, Orhan Șachir împreună cu un prieten a violat o tânără de 20 de ani, fiică de fost senator, și a oferit-o unor cunoscuți. Săptămâna trecută a ajuns din nou în arest, la Buzău, împreună cu un partener de ilegalități.

În 2011, Orhan împreună cu Elvis Iusein a luat cu forța o tânără de 20 de ani, fiică de fost senator, a violat-o și a oferit-o unor cunoscuți pentru a-și sa­tisface poftele sexuale.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 1 spre 2 iunie, în jurul orei 1.30, când Sabina, în vârstă de 20 de ani, se întorcea de la o petrecere cu o prietenă de-a sa.

Cele două se aflau pe strada Soveja când au fost abordate de indivizi dubioşi. Sabina a fost luată cu forţa şi băgată într-o maşină, pe când prietena sa a fost reţinută de un alt individ, pentru a nu putea interveni.

Tânăra a fost însă dusă în spatele unor blocuri din cartierul Anadalchioi, unde cei doi indivizi au supus-o la perversiuni sexuale. Nemulţumiţi de prestaţia fetei, care plângea şi încerca să fugă din mâinile lor, indivizii au dus-o pe strada Ştefăniţă Vodă, unde, într-un gang, au dezbrăcat-o şi au violat-o.

Mai mult decât atât, Elvis Iusein şi Orhan Șachir au oferit-o pe fată şi altor prieteni de-ai lor, contra sumei de 30 de lei. Imediat cum a scăpat din ghearele violatorilor, tânăra s-a prezentat la Poliţie, unde a depus plângere. În mai puţin de 24 de ore, indivizii au fost prinşi şi arestaţi.

Orhan Șachir a fost condamnat în 2012 la opt ani de închisoare pentru viol și lipsire de libertate. A fost eliberat condiționat în octombrie 2017, din Penitenciarul Balta Albă, după cinci ani de pușcărie.

Și-a reluat însă proastele obiceiuri. Zilele trecute, Orhan a ajuns din nou în arest, de data asta la Buzău, împreună cu un partener de ilegalități, Amar Amiș, după ce a luat cu forța o tânără de 30 de ani, de pe centura Constanței, pentru a presta la Râmnicu Sărat.

Femeia i-a dat pe mâna polițiștilor din Râmnicu Sărat, nemulțumită că unul dintre proxeneți i-ar fi luat toți banii obținuți după două ”prestări” și nu și-a primit partea, așa cum probabil era înțelegerea.