Proprietarul unui BMW X5 și-a văzut mașina în flăcări, la câteva minute după ce a scos-o din service

Traficul pe strada Transilvaniei a fost dirijat timp de câteva minute bune de echipaje ale Poliției Rutiere, din cauza unui incident în care a fost implicat un autoturism marca BMW X5. Mașina s-a aprins, în mers, în timp ce se deplasa în zona Fabricii de Bere.

La puțin timp după ce și-a luat mașina din service, în timp ce se afla la volan pe strada Transilvaniei, proprietarul a văzut fum ieșind din compartimentul motor. Șoferul a tras repede pe dreapta și a cerut ajutor altor participanți la trafic.

Cu ajutorul unor extinctoare, dar și al găleților cu apă aduse de oamenii care locuiesc în zonă, focul a fost ținut sub control până la venirea pompierilor care l-au stins.

Martorii povestesc că, la scurt timp după ce mașina a luat foc sub capotă, s-a auzit o bubuitură, ca urmare a unei explozii de mici proporții.

Potrivit ISU Buzău, nu au fost victime surprinse în interiorul autoturismului, iar primele informații conduc către ipoteza că un scurtcircuit electric a generat incendiul. Cu excepția compartimentului motor, autoturismul nu a fost afectat.