Program prelungit la ghișeul de eliberare a cazierului judiciar, din Buzău

Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidență Operativă Buzău (SCJSEO) își prelungește activitatea de lucru la ghișeul de eliberare a documentelor, pentru a face față volumului ridicat de solicitări și pentru eficientizarea serviciului în interesul public. Decizia intră miercuri în vigoare.

Potrivit conducerii SCJSEO Buzău, de pe data de 7 octombrie, ghișeul de eliberare a documentelor va funcționa zilnic, în intervalul orar 07.00 – 13.00.

”Facem apel la cetățeni să respecte regulile de distanțare socială atunci când se prezintă la ghișee pentru a solicita eliberarea certificatului de cazier judiciar sau a adeverințelor de integritate comportamentală”, transmite conducerea SCJSEO Buzău.

Accesul în incinta ghișeelor va fi permis doar pentru persoanele care poartă măști de protecție.

Reprezentanții Serviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidență Operativă Buzău le solicită cetățenilor să dea dovadă de înțelegere, de responsabilitate și să respecte cu strictețe recomandările autorităţilor statului. Abaterea de la aceste recomandări poate antrena riscuri majore, periclitând siguranța şi sănătatea cetățenilor.