Primele evenimente din cadrul Buzău Fest și Zilele Chișinăului, organizate de Consiliul Județean joi seara

Seria evenimentelor din cadrul Buzău Fest și Zilele Chișinăului, organizate de Consiliul Județean Buzău debutează joi seara.

Astfel, de la ora 18:30, este programat spectacolul susținut de Orchestra Municipală de Cameră „Camerata Chișinău” din Republica Moldova și trupa „Brio Sonores”. Spectacolul va avea loc în Sala Mare a Consiliului Județean.

La ora 21:00, va avea loc deja tradiționala paradă cu torțe pe străzile din municipiul Buzău. Se va merge pe traseul Catedrala Arhiepiscopală Buzău – Bulevardul Unirii – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Muzeul Județean.

Buzău Fest și Zilele Chișinăului la Buzău vor continua până duminică cu multă muzică, pictură, târguri, parade, degustări, dar și concerte de zile mari: INNA, THE MOTANS, FRAȚII ADHADOV și ZDOB ȘI ZDUB.

De altfel, ”Trenulețul”, melodia cu care Zdob și Zdub și Frații Advahov au cucerit Europa va răsuna sâmbătă, 4 iunie, pe scena de la BuzăuFest, la Sărata Monteoru.

Melodia a făcut furori pe scena de la Eurovision, unde a reușit performanța de a fi pe poziția a doua în clasamentul publicului, chiar dacă în concurs nu a obținut decât locul 7.

Urmărește-ne pe Google News