Primăria Municipiului Buzău invită seniorii și persoanele singure într-o călătorie-pelerinaj în Ținutul Buzăului. Evenimentul inedit, organizat pe 10 mai

#image_title

Primăria Municipiului Buzău invită seniorii și persoanele singure într-o călătorie-pelerinaj inedită prin Ținutul Buzăului, miercuri pe 10 mai 2023. Inițiativa este parte a proiectului „Seri împreună” și își propune să promoveze istoria, cultura și spiritualitatea locală, să creeze starea de bine și să încurajeze socializarea.

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Municipiului Buzău prin Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” invită seniorii și persoanele singure într-o călătorie-pelerinaj în Ținutul Buzăului, miercuri pe 10 mai 2023. Inițiativa face parte din proiectul „Seri împreună” și are ca scop promovarea istoriei, culturii și spiritualității locale, crearea stării de bine și încurajarea socializării.

În drum spre cel mai important centru monahal de înaltă spiritualitate ortodoxă, Mănăstirea Poiana Mărului, ctitorită de Sfântul Cuvios Vasile, seniorii vor avea prilejul să viziteze și Muzeul Etnografic „Timpul Omului” din Mânzălești, un spațiu autentic românesc.

Vor putea admira Lacul Meledic, unic în lume prin frumusețea și istoria lui, de asemenea vor descoperi Peștera 6 S sau după denumirea populară, Peștera 6 Iezi, cea mai lungă cavitate formată în sare din Europa și a doua din lume după peștera Malham din Israel.

Trasportul se asigură cu autocarul și este gratuit.

Participarea se face pe bază de invitație în limita a 45 de locuri!

Invitațiile se vor ridica de la Vila Albatros, luni 8 mai 2023, între orele 10:00 – 12:00.

 

Contact:

Alexandra Popa – PR & Marketing la Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”

Tel: 0766240486

E-mail: marketing@ccam.ro