Primăria dă startul modernizării a peste 40 de străzi care nu au fost asfaltate niciodată

Autoritățile locale anunță investiții importante în infrastructura de drumuri din municipiul Buzău. Într-un mesaj postat pe Facebook, primarul Constantin Toma vorbește despre semnarea contractului de finanțare pentru cele 43 de străzi de pământ, urmând ca în luna martie să demareze efectiv lucrările de asfaltare.

De asemenea, a fost semnat contractul pentru achiziția unei stații de asfalt moderne, ceea ce le va permite edililor să lucreze în paralel și la asfaltarea altor străzi.

”Pentru inceput vreau sa va informez ca saptamana trecuta am semnat contractul pentru cele 5 loturi- 43 de strazi ramase neasfaltate, iar din luna martie vor fi demarate efectiv lucrarile de asfaltare. De asemenea, a fost semnat contractul pentru achizitia unei statii de asfalt moderne, ceea ce ne va permite ca – daca vom dispune si de fondurile banesti necesare – sa lucram in paralel si la asfaltarea celorlaltor strazi”, a transmis primarul Constantin Toma.

Alt proiect important este refacerea trotuarelor de ambele părți ale Bulevardului Unirii, intrarea dinspre bariera Ploiești, lucrare mai amplă care va include și amenajarea primei piste pentru biciclete, de 1.125 metri, dar și efectuarea lucrărilor de introducere în subteran a rețelelor de comunicație si electrice din zonă.