Premierul Marcel Ciolacu a votat la o circumscripție din centrul Buzăului:” Fac un apel să vină cât mai mulţi români la vot, astfel încât cei aleşi să fie legitimi”

Premierul Marcel Ciolacu şi-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale şi europarlamentare, la circumscripția amenajată la Scoala numărul 5 din cemtrul municipiului Buzău. Imediat după vot Ciolacu a declarat că a votat româneşte, pentru o voce puternică în Parlamentul European.

Marcel Ciolacu a mai precizat că a votat pentru investiţii pentru autostrăzi, pentru şcoli, pentru spitale, pentru reindustrializarea României.

Premierul a mai spus că şi-ar dori ca, indiferent de opţiunea de vot, să vină cât mai mulţi români la vot, astfel încât cei aleşi să fie legitimi.

Premierul Marcel Ciolacu a votat, duminică, la o secţie de votare din Buzău, în jurul orei 08.00.

Acesta a declarat, ulterior, că a votat pentru o echipă valoroasă, care a ştiut să implementeze proiecte, mai ales proiecte europene, atât la nivelul municipiului Buzău cât şi la nivelul Consiliului Judeţean.

„Am votat pentru performanţă în administraţie, am votat pentru o echipă valoroasă care a ştiut să implementeze proiecte, mai ales proiecte europene, atât la nivelul municipiului Buzău, cât şi la nivelul Consiliului judeţean. De asemenea, am votat româneşte, am votat pentru o voce puternică în Parlamentul European, pentru prima oară pentru o voce unită în Parlamentul European
”,a mai spus Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a mai spus că şi-ar dori ca, indiferent de opţiunea de vot, să vină cât mai mulţi români la vot, astfel încât cei aleşi să fie legitimi.