Premierul Marcel Ciolacu a lăudat investițiile implementate în comuna Vadu Pașii: „Colaborăm de aproape două mandate. Nu am ținut cont de coloratura politică”

Premierul Marcel Ciolacu a descins marți după amiază la Vadu Pașii, declarată oficial ca fiind cea mai mare comună din Buzău. Ciolacu a lăudat efortul și implicarea autorităților din Vadu Pașii, cu care a colaborat în ultimii ani pentru implementarea unor proiecte importante de infrastructură.

 

Premierul Marcel Ciolacu a precizat că până acum nu s-a ținut cont de coloratura politică a administrației locale din Vadu Pașii, cu care în ultimele două mandate a colaborat intens pentru dezvoltarea unor proiecte esențiale pentru comunitate.

În ultimii ani la Vadu Pașii au fost investiți peste peste 28 de milioane de euro în infrastructură. Ciolacu a amintit despre finalizarea unor proiecte de interes major pentru comunitatea locală cum ar fi podul de peste râul Buzău, reabilitarea Drumului Județean DJ203 K dar și despre investiția de peste 10 milioane de euro în rețeaua de alimentare cu gaze.” Colaborăm de aproape două mandate cu administrația locală din Vadu Pașii pentru dezvoltarea infrastructurii și credem că zona se va dezvolta și mai mult după finalizarea autostrăzii care trece pe aici. Colaborarea dintre cele două administrații de la Buzău și de la Vadu Pașii se va intensifica și mai mult odată cu reabilitarea șoselei de centură” a precizat Marcel Ciolacu.

„La Vadu Pașii s-au investit foarte mulți bani și sperăm să facem și mai mult pentru binele comunității. Mulți dintre sătenii din Vadu Pașii muncesc la Buzău iar mulți dintre buzoieni și-su construit case la Vadu Pașii. Colaborarea dintre cele două administrații este bună și va fi și mai bună” a completat senatorul Lucian Romașcanu.

Edilul Gheorghe Firon a precizat la rândul său că în ultimii trei ani s-au făcut eforturi pentru reabilitarea a 20 de km de drumuri sătești, fiind amintite și proiectele care au vizat investiții majore privind reabilitarea rețelei de apă, introducerea canalizării, dar și despre reabilitarea completă a Școlii din Vadu Pașii ,construcția unei săli de sport moderne și a unei noi grădinițe.