Poliția l-a reținut pe Tomiță, bătăușul care a băgat în spital un tânăr din clanul Pasăre

Polițiștii buzoieni anunță că, în urma administrării materialului probator și a unei percheziții domiciliare, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani din municipiul Buzău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

”Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că în noaptea de 19 spre 20 mai, bărbatul ar fi intrat într-o unitate de cazare de pe raza localităţii Mărăcineni şi ar fi agresat un tânăr de 25 de ani, de asemenea din Buzău, care se afla în incinta unităţii”, se arată în comunicatul IPJ Buzău.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, bărbatul urmând a fi prezentat unităţii de parchet în vederea dispunerii măsurilor legale.

În noaptea de 19 spre 20 mai, în jurul orei 1.00, tânărul Gilbert G. şi iubita lui, în vârstă de 19 ani, au închiriat o cameră la o pensiune situată la ieşirea din Buzău către Mărăcineni.

Acesta le-a mărturisit poliţiştilor că a observat un bărbat care i-a urmărit până la intrarea în local dar nu i-a dat importanţă. Tinerii au urcat în cameră, iar la scurt timp s-au trezit peste ei cu un bărbat mascat, înarmat cu un telescop metalic.

După bătaia primită, Gilbert ajuns în stare gravă la spital. Deşi avea cagulă pe cap, agresorul a fost recunoscut de victimă ca fiind Tomiţă, un membru al clanului sportivilor. Răzbunarea a venit după câteva ore. Tomiță a fost încercuit în fața barului Garofița de rudele lui Gilbert și bătut crunt.