Poliția caută un ”artist” supărat pe clasa politică: i-a desenat mustăți Vioricăi Dăncilă și le-a mâzgălit corturile celorlalți candidați

Poliția din Buzău a început o anchetă după ce corturile pentru strângerea de semnături ale mai multor candidați la alegerile prezidențiale, amplasate în centrul oraşului, şi o prismă cu chipul Vioricăi Dăncilă au fost mâzgălite în cursul nopții de sâmbătă spre duminică.

La corturile candidatilor Viorica Dancilă, Mircea Diaconu şi Klaus Iohannis au apărut înscrisuri cu ”m…”, iar pe prisma publicitară a Vioricăi Dăncilă, au fost adăugate peste portretul acesteia mustăți şi coarne.

PSD Buzău a anunțat că a depus plângere penală la Poliția Municipului Buzău și solicită Poliției Locale imaginile de pe camerele de supraveghere pentru prinderea și sancționarea făptuitorului.

Social-democrații buzoieni sunt convinși că artistul de ocazie supărat pe clasa politică este membru USR – PLUS, pe care îi consideră niște competitori care ”se pretează la acte de vandalism, violență și ură”.

”În mod legitim ne punem întrebarea cum a fost posibil să fie vandalizate corturile candidaților PSD, PNL și Pro România, iar cortul candidatului USR -PLUS, aflat în aceeași locație în imediata vecinătate să rămână intact”, este punctul de vedere exprimat de PSD Buzău, printr-un comunicat de presă.

Poliția a demarat cercetări pentru a-l găsi pe artistul supărat pe clasa politică. El va fi acuzați de distrugere.

danc
Untitled-3
Untitled-2

Iată comunicatul PSD Buzău:

Organizația PSD Buzău condamnă incidentul pentrecut noaptea trecută în zona Pieței Dacia din Municipiul Buzău. Mai exact, cortul amenajat pentru strângerea de semnături pentru susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, dar și o prismă aparținând unei cunoscute agenții de publicitate care prezenta imagini ale aceluiași candidat, au fost vandalizate și au fost inscripționate expresii licențioase cu vopsea galbenă.

Vom depune plângere penală la Poliția Municipului Buzău și vom solicita Poliției Locale imaginile de pe camerele de supraveghere pentru prinderea și sancționarea făptuitorului.

Este revoltător faptul că anumiți competitori politici se pretează la acte de vandalism, violență și ură, și cerem să se ia măsuri urgente în acest caz!

În mod legitim ne punem întrebarea cum a fost posibil să fie vandalizate corturile candidaților PSD, PNL și Pro România, iar cortul candidatului USR -PLUS, aflat în aceeași locație în imediata vecinătate să rămână intact?…

În final, lansăm un apel către colegii din celelalte partide pentru respectarea tuturor competitorilor politici așa cum procedăm și noi.

Asemenea derapaje nu trebuie să mai aibă loc!