UPDATE A fost găsită fata de 13 ani, din Berca, dispărută marți de acasă

O minoră de 13 ani, din Berca, a fost dată în urmărire generală după ce părinții au sesizat dispariția ei de la domiciliu în cursul zilei de marți. Minora se numește Elena Alexandra Groasă și a plecat de acasă în jurul orei 15.00, după le-a cerut voie părinților să iasă afară la joacă. Părinții sunt disperați și spun că fetița lor nu avea niciun motiv să plece de acasă.

UPDATE Fata a revenit la domiciliu în această după-amiază. Urmează să fie interogată de polițiști pentru a se stabili unde a fost minora în tot acest timp și dacă a fost sau nu abuzată.

Avea o situație școlară bună. Marți a fost învoită de la ore și a mers cu tatăl ei pentru a efectua analize medicale, care au ieșit bine. Și-a închis telefonul și a dispărut fără urmă. Fata nu a mers nici astăzi la școală, motiv pentru părinți să se îngrijoreze și mai tare.

După ce au realizat că fata lor nu se mai întoarce acasă, aceștia au intrat în panică și au anunțat poliția, care a început căutările.

Elena Alexandra Groasă are 1,60 m. înălțime, aproximativ 60 kg., constituție robustă, ochi căprui, migdalaţi, faţă ovală, păr lung brunet.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni jeans de culoare neagră, pulover cu glugă în culorile gri, negru şi alb, pantofi sport gri lucioşi.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.