Peste 320 de mii de vizitatori, la ediţia 2018 a Târgului Drăgaica

Drăgaica s-a încheia duminică seara, cu un spectacol care a atras un număr mare de spectatori. Potrivit primarului Constantin Toma, care a fost alături de buzoieni la închiderea ediţiei din acest an, târgul buzoian tinde să devină cel mai mare festival tradiţional din România.

Peste 320.000 de vizitatori au intrat pe porţile târgului în cele 16 zile în care a fost deschis iar în seara de final, aproximativ 20.000 de spectatori au cântat împreună cu Alina Eremia şi cu Smiley.

Buzăul a reuşit un adevărat record şi a adus la spectacolele care au avut loc zilnic un număr de 250 de artişti care au încântat vizitatorii sosiţi din cele patru zări.

În afară de mediatizarea Buzăului pe toate căile posibile, atragerea turiştilor în oraş face parte din strategia edililor de dezvoltare a oraşului.

Ultimul spectacol al Drăgăicii,â s-a încheiat cu un recital suţinut de Smiley, un artist foarte îndrăgit de buzoieni, care au cântat alături de el. La final, cerul Buzăului a fost luminat de focurile de artificii şi jocul laserelor, care au putut fi văzute din tot oraşul.

Pentru anul următor, edilii pregătesc noi surprize care să atragă şi mai mulţi vizitatori, din şi mai multe zone astfel încât, vecinii mai de aproape sau de peste graniţe să vină la Buzău, la Târgul Drăgaica.